Polttopuu hinta klapi hinta polttopuu hinta vertailu - mitkä asiat vaikuttavat polttopuun ja klapien hintaan?

5stars

Polttopuu hinta klapi hinta polttopuu hinta vertailu – mitkä asiat vaikuttavat polttopuun ja klapien hintaan?

single_review

|

Kuivaa, puolikuivaa vai tuoretta polttopuuta ... Polttopuuaineeksi rankaa, halkoja, brikettiä, klapeja vai pellettiä ... Koivuklapeja, mäntyklapia, kuusiklapia, haapaa vai sekapuuta ... Polttopuut kotiin tuotuna vai polttopuut itse haettuna? Polttopuut valmiiksi verkkosäkeissä, laatikoissa ... Polttopuut heittokuutioina, irtokuutioina, pinokuutioina, kiintokuutioina ...

Vieraile Web-sivulla

Polttopuu hinta ja mitkä asiat vaikuttavat polttopuun ja klapien hintaan?

Kuivaa, puolikuivaa vai tuoretta polttopuuta …

Polttopuuaineeksi rankaa, halkoja, brikettiä, klapeja vai pellettiä …

Koivuklapeja, mäntyklapia, kuusiklapia, haapaa vai sekapuuta …

Polttopuut kotiin tuotuna vai polttopuut itse haettuna?

Polttopuut valmiiksi verkkosäkeissä, laatikoissa …

Polttopuut heittokuutioina, irtokuutioina, pinokuutioina, kiintokuutioina …

Polttopuun tarjonnan ja kysynnän määrä …

Tuttu vai vieras puukauppias …

Ammatikseen polttopuuta myyvä vai esimerkiksi eläkepäivien kunnonkohotukseen ajankuluksi ja harrastukseksi polttopuita myyvä?

Kylmä vai leuto talvi …

Polttopuun hankintapaikkakunnan hintataso …

Nämä ja monet muut asiat vaikuttavat siihen, onko polttopuun ostajalle tarjolla halpaa kohtuuhintaista keskihintaista vai peräti kallista polttopuuta.

Polttopuu hinta ja klapi hinta vertailu auttaa …

Polttopuu hinta – polttopuun hinta vertailu

Osa polttopuun myyjistä tarjoaa polttopuita tilattavaksi irto- eli heittokuutioina, osa pinokuutioina ja osa ostajan valinnan mukaan joko irtokuutioina tai pinokuutioina.

Jos polttopuun myyjä ilmoittaa polttopuun kuutiohinnan sekä irtokuutiolle että pinokuutiolle, niin luonnollisesti polttopuun kuutiohinta on tällöin korkeampi pinokuutiolle (polttopuuta on pinokuutiossa määrällisesti enemmän kuin irto- eli heittokuutiossa).

Polttopuun ostajan saattaa kuitenkin äkkiseltään olla vaikea verrata ja nähdä eri polttopuun myyjien ilmoittamista polttopuun hinnoista, että tuleeko polttopuiden tilaus irtokuutioina (eli heittokuutioina) halvemmaksi kuin pinokuutioina vai toisin päin vai ovatko hinnat saman suuruiset riippumatta kumman mittayksikön mukaan polttopuutilauksen tekee.

Ilmoitettuja polttopuun irtokuutio- ja pinokuutiohintoja voi kätevästi vertailla keskenään, kun muuttaa molempien polttopuuyksiköiden hinnat kiintokuutiohinnoiksi.

Alla olevalla polttopuun hinta vertailu laskurilla teet polttopuun kuutiohinta muunnokset kiintokuutiohintoihin nopeasti ja helposti. Mitä halvempi kiintokuutiohinta, sitä halvempi polttopuun hinta.

HUOM. Jos syötät polttopuun hintavertailu laskuriin desimaalilukuja, niin käytä desimaalierottimena pistettä.

Polttopuu hinta vertailu - laske irtokuution hinta kiintokuutiohintana

Irtokuution hinta (€)

Polttopuu hinta vertailu - laske pinokuution hinta kiintokuutiohintana

Pinokuution hinta (€)

Polttopuu hinta

Huom. Alla olevalla Polttopuu-sivuston palautelomakkeella voit myös ilmoittaa millä hintaa itse olet viimeksi ostanut polttopuuta ja mitä mieltä olit saamasi palvelun ja ostamiesi polttopuiden laadusta, kiitos.

Tags : ,,,,,,,,,,

13 kommenttia/arviointia

 • Ylva L says:

  paljonko maksaa 33 cm klapeja verkossa. Kotiin tuotuna. Meillä on takkasydän. jään odottelemaan vastausta. Kotikuntamme on Liljendal

  • polttopuu says:

   Hei,

   Kiitos viestistäsi.

   Saat helpoiten tilattua suoraan Liljendaliin kotiisi tuotuna n. 30 cm kotimaista koivuklapia suursäkeissä klikkaamalla suoraan tätä linkkiä (huom. päivitys 7/2014: ko. toimittajalla polttopuut verkkokaupasta loppuunmyyty, linkki päivitetty ohjautumaan polttopuu.info -sivuilla mainostavien polttopuiden myyjien yhteystietoihin).

   Hinta avautuvan polttopuu-toimittajan sivuilla on tällä hetkellä 120 euroa / 1,5 irtokuution koivuklapisäkki (80 euroa/irtokuutio). Tai vaihtoehtoisesti 329 euroa / 4,5 irtokuutiota eli kolme 1,5 irtokuution koivuklapisäkkiä (73,11 euroa/irtokuutio). Tämä sama polttopuun toimittaja myy kuivia koivuklapeja liki koko Suomeen kotiin toimitettuna ja varmistin jo, että esimerkiksi kotipaikkakuntasi Liljendal kuuluu heidän polttopuiden kotiinkuljetusalueeseensa.

   Pienempien polttopuutilausten kotiinkuljetus maksaa 40 euroa, mutta kun tilaat vähintään neljä koivuklapisäkkiä, niin saat polttopuut kotiisi ilman toimituskuluja.

   Polttopuiden toimitusaika on n. 4-14 arkipäivää.

   Ystävällisin terveisin,

   http://polttopuu.info – Toimitus

   • polttopuu says:

    Päivitys yllä olevaan vastaukseen:

    Polttopuun hinta on muuttunut ko. toimittajalla.

    Uunikuivatun polttopuun hinta on heillä nyt 120 euroa / 1 irtokuutio. Polttopuiden toimitus edelleen suoraan kotiin / mökille kätevissä suursäkeissä, toimitusalueena melkein koko Suomi.

    Polttopuiden kotiinkuljetuksen hinta on 40 euroa / tilaus ja maksuton kun tilaat polttopuita kerralla vähintään 5 suursäkkiä (eli 5 irtokuutiota).

    Toimitusalueen tarkistuksen ja polttopuiden tilauksen voit tehdä suoraan ko. polttopuun myyjän omassa verkkokaupassa (huom. päivitys 7/2014: ko. toimittajalla polttopuut verkkokaupasta loppuunmyyty, linkki päivitetty ohjautumaan polttopuu.info -sivuilla mainostavien polttopuiden myyjien yhteystietoihin).

    Ystävällisin terveisin,

    http://polttopuu.info – Toimitus

  • jouko perkkiö says:

   perus asia että tavara on kuivaa,voin tuoda vaikka 30, mottia kuivaa ollut katoksessa 10vuotta pilikottuna ja halottuna.ei tarvi bensaa.

   • kata says:
    3 stars

    Hei Jouko missä päin myyt puita, onko puut klapeja ja mikä on heittokuution hinta,

   • jouko perkkiö says:

    50e heittomotti pohjanmaa alajärvi länsikylä Lehtimäki

 • Matias says:

  120 e heittokuutiolle on jo törkeä hinta. Tuolla hinnalla ei kannata lämmittää..

  • polttopuu says:

   Aika lailla samaa mieltä. Polttopuun hinta näyttääkin jo muuttuneen tällä ko. toimittajalla.

   Uunikuivatun polttopuun hinta on heillä nyt 99 euroa / 1 irtokuutio. Toimittavat polttopuita edelleen liki koko Suomeen.

   Polttopuiden kotiinkuljetuksen hinta on heillä 40 euroa / tilaus, mutta maksuton kun tilaat polttopuita kerralla vähintään 3 suursäkkiä (eli 3 irto-/heittokuutiota).

   Tarkista toimitusalue ja tee mahdollinen polttopuutilaus suoraan ko. polttopuun myyjän omassa verkkokaupassa (huom. päivitys 7/2014: ko. toimittajalla polttopuut verkkokaupasta loppuunmyyty, linkki päivitetty ohjautumaan polttopuu.info -sivuilla mainostavien polttopuiden myyjien yhteystietoihin).

   Ystävällisin terveisin,

   http://polttopuu.info – Toimitus

   • Tapani Vaahtoranta says:

    Täällä Italiassa on pula polttopuusta. Haluavat tuoda muualta. Mittana täällä on euro per kilo. Paljonko kuutio puuta painaa?

    • polttopuu says:

     Hei,

     Kiitos kysymyksestä. Klapikuutio puuta painaa puulajista ja kosteudesta riippuen noin 200-300 kiloa. Koivuklapit painavat enemmän kuin sekaklapit.

     Ystävällisin terveisin,

     http://polttopuu.info – Toimitus

    • jouko perkkiö says:

     kärryt mukaan ja rajalla kastelemaan.

 • Simon says:
  4 stars

  Tarjolla olis 3 p-m3 koivu pölliä kuitupuusta 1m pituisena. Paljonko tästä tulee i-m3?

 • Mauri says:

  Ostan Partalasta maanviljelijältä kuivia 33 cm mittaisia sekapuu klapeja 50 €/p-m3.
  Noudan kopallisella ha-peräkärryllä 2-4 m3 erissä, muutaman kerran talvessa.

Oma kokemuksesi, arviointisi tai kommenttisi

Shkpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentt merkitty thti-merkill *

*

*